Princess belle dress

Ny produkt

Princess Belle princessklänning + 3 accesoarer

Mer detaljer

279,00 kr inkl.

Mer information

Princess Belle Barnkostym Princessklänning/Festklänning och accessoarer


Funktion:
Tillverkad i polyester och bomull av högsta kvalitet, mjuka och bekväma material. Det hudvänliga bomullsfodret ger bättre skydd för huden hos spädbarn och flickor. Bekväm att bära på våren, sommaren, hösten och vintern.

Denna prinsessoutfit har 5 storlekar att välja mellan för tjejer i åldern 4 till 10 år. Storleksdiagrammet använder åldersintervall för tjejer, men det är endast för allmän vägledning. För en mer exakt passform rekommenderar vi att du kontrollerar den detaljerade mätningen innan du köper.

Tvätta försiktigt för hand. Kemtvätt rekommenderas. Använd ett milt rengöringsmedel och placera varan någonstans torrt. Blek inte eller använd varmt vatten.

Klänning med vackra lager av lager, känslig volangkjol med dragkedja, bekväm bodice och elastisk jersey midja för att få klänningen att känna sig full och fluffig. Med en icke-avtagbar lysande diamant på framsidan av bröstet, elegant och charmig, kommer denna fantastiska klänning att hjälpa din tjej att vara i fokus.

Produkten innehåller också 3 tillbehör. Lämplig för daglig användning och speciella tillfällen, till exempel: jul, Halloween, fest, Lucia, karneval, födelsedag, fotografering, teaterpresentation, nattvarden, daglig användning eller andra speciella tillfällen.

Specifikationer:


Material: Tillverkad i mestadels bomullsmaterial
Färg: gul


Storlek:
110 = 3-4 år
120 = 4-5 år
130 = 5-6 år
140 = 6-7 år
150 = 7-8 år
Förpackningen innehåller:

1 x princessklänning Belle

Tillbehör: Handskar, krona och magisk vägg